Zakken jou zelf ophoudende kousen ook af?

datum: 10-04-2012 - Auteur: Naomi Hubner

Ik zal een aantal tips op een rijtje zetten om te zorgen dat je kousen niet afzakken, het is uiteraard niet echt handig wanneer je continue je kousen omhoog staat te trekken hé dames? Daarom help ik jou alvast met deze tips zodat het jou in elk geval niet zal overkomen!

- GEEN bodylotion gebruiken op je benen, hierdoor zakken je stay ups veel sneller naar beneden.
- Kies wel een beetje voor de betere merken, dus zorg ervoor dat je wel kwaliteit in huis neemt.
- Zelf ophoudende kousen kan je het allerbeste in koud of lauw water wassen, met heet water verliest een silliconenband zijn kracht.
- Een handige tip is ook om je kousen thuis te dragen, dan kun je zien hoe dat verloopt en of je er wel een avondje mee kan stappen.
- Ga voor een goede maat, zorg dat de silliconenband om je dijbeen niet te wijd is maar natuurlijk ook niet te strak.
- Mocht het zo zijn dat je kousen toch wel in het openbaar zo erg afzakken, dan is er nog iets wat je kunt doen, aan de binnenkant de silliconenband bevochtigen met wat water.
  Zo kan de band wel een beter blijven kleven.
- Blijven je zelf ophoudende kousen echt niet zitten, dan zou ik op safe gaan spelen en kousenbanden of jarretels dragen. Daarnaast draag je je slipje over de jarretels, dit blijft echt goed zitten.

 

Wij hebben een groot assortiment aan kousen op onze website, voor ieder wat wils kan ik wel zeggen! Naast kousen hebben wij ook panty's, leggings, hold up panty's en jarretelkousen.
Onze prijzen varieren ontzettend veel, dus je kunt zelf bepalen hoeveel je eraan wilt uitbesteden. 

 

Geplaatst in categorieën: Kousen, Panty, Leggings, Hold Ups, Jarretelkousen

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht