Tips voor panty's

datum: 16-01-2012 - Auteur: Maayke Zonnemen

Panty tips
Panty’s zijn altijd van erg dun materiaal en dus erg kwetsbaar en scheurgevoelig. Behandel daarom je panty’s altijd met zorg. Voordat je je panty’s aantrek, doe je eerst je ringen en armbanden af. Zorg er ook voor dat je nagels glad zijn en geen haakjes bevatten zodat je nergens met je panty kan achter blijven haken. Je kunt dit ook voorkomen door handschoentjes aan te trekken.

Rek je panty eerst voorzichtig uit voordat je je panty aantrekt. Het is het beste om met 2 benen tegelijk subtiel  en voorzichtig je panty aan te trekken. Plaats de panty gerold in je hand ter hoogte van je tenen. Stop je beide voeten gelijktijdig in de panty en rol de panty gelijkmatig over de enkels. Hierna kan je de panty voorzichtig doortrekken tot aan de knie. Zorg ervoor dat je tenen altijd wat beweegruimte hebben. Trek de panty nu voorzichtig door tot kruishoogte. Zorg dat de panty recht zit en niet (half) gedraaid.

Panty’s wassen
Je kan panty’s het best wassen met de hand. Was de panty’s in een lauw mild sopje. Na het wassen spoel je de panty’s goed uit en laat je ze drogen. Ga de panty’s absoluut niet strijken. Door de hitte van het strijkijzer en het dunne materiaal van de panty, verbrandden ze meteen. Heb je geen tijd om je panty’s met de hand te wassen? Stop ze dan in een speciaal waszakje en doe ze in de wasmachine op een zacht wasprogramma.

Panty’s Bestellen?
Ben jij op zoek naar mooie en sexy panty’s? Wij hebben een enorm assortiment met de mooiste panty’s, kousen, leggings, hold ups en jarretelkousen. Kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Bestel je vandaag nog? Dan ontvang je extra veel korting op je aankoop. Wees er snel bij want op =op!

Geplaatst in categorieën: Kousen, Panty, Hold Ups, Jarretelkousen

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht