Logo
Bedrijfsnaam
Boozt.com
Address
Neptunigatan 1
SE-211 20 Malmö (Zweden)
Telefoon
00800-26698266
Website
http://www.boozt.com
E-mail
customerservice@boozt.com
KvK nummer
556710-469

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
Google+ icon

Kousen kopen bij Boozt.com

Keurmerken

  • Keurmerk Verisign Secured Natuurlijk wilt u niet dat anderen uw gegevens wijzigen, verwijderen of uw geheime gegevens bekijken. Een wachtwoord is niet genoeg. Met een sniffer kunnen kwaadwillenden uw internetverbinding aftappen. Om uw gegevens te beschermen kunt u gebruik maken van SSL (Secure Socket Layer). Een moeilijk woord voor een veilige verbinding. Ssl-certificaten worden uitgegeven door Certificate Authorities (CA's). Als iemand een website bezoekt waarvan de url met https begint, dan verschijnt er een klein hangslot in de statusbalk van de browser. Dit betekent dat de website beveiligd is met een certificaat uitgegeven door een van de CA's. De gebruiker mag er dan vanuit gaan dat hij zich op een veilige website bevindt. Verisign Secured houdt toezicht op deze certificaten. Voor meer informatie: http://www.verisign.nl

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Mastercard  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Visa  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode PayPal  Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiële gegevens bloot gegeven worden . Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening, een pay pal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen. Om geld over te maken naar een andere Pay Pal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je pay pal account afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.

Verzending

-

Ga direct naar Boozt.com

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Boozt.comBeoordeling

1 Beoordelingen voor Boozt.com 4

Jouw beoordeling toevoegen

4

Leuke website

Auteur: Hannah uit Deventer, geplaatst op 16-06-2012

Leuke fashion website, niet alleen voor kousen, welles waar hele leuke kousen.

Nieuws over Boozt.com

Onze aanbieders

Onze aanbieders

datum: 08-02-2012 - Auteur: Rien Rumpt

Mede dankzij onze aanbieders kunnen we jou altijd een ruim en overzichtelijk aanbod kousen, panties, leggings, hold-ups en jarretelkousen aanbieden. Onze aanbieders hebben al jaren ervaring en leveren dus altijd hoge kwaliteit voor lage prijzen. Wij selecteren speciaal voor jou...

Geplaatst in categorieën: Prettyyou.nl, Kinkylingeriestore.nl, Lingeriebestellen.nl , ...